Accommodaties

Camping Op de Polle bestaat uit dertien accomodaties, waaronder vier huur accommodaties. Alle plaatsen liggen aan het water en beschikken over een eigen ligplaats voor een boot. Een deel van de plaatsen is gesitueerd aan het meer de Kleine Belterwijde en een deel van de vaste plekken aan één van de vele slootjes waar het dorp Belt-Schutsloot bekend om staat.

We hebben accommodaties te huur voor 2 tot 5 personen. De huur accommodaties zijn allemaal volledig ingericht. Ze zijn allemaal gesitueerd aan het meer de Kleine Belterwijde. Ze hebben een eigen ligplaats en de beschikking over een boot met buitenboordmotor. Daarnaast is het een perfecte plek om te vissen. De accommodaties beschikken allemaal over eigen toilet en sanitair. Er kan gratis gebruik worden gemaakt van Wifi.

De camping is gelegen op een eiland en alleen bereikbaar met een bruggetje per fiets of te voet. Om uw bagage naar de accommodatie te brengen hebben wij kruiwagens klaar staan. Uiteraard zijn wij ook altijd bereid om u te helpen.

Camping op de Polle

Bent u geinteresseerd?

Wilt u een huuraccommodatie reserveren in Belt-Schutsloot? Neem contact met ons op!

Contact opnemen